21-vuotiaiden tarkkailuringissä Kamppariväriä

28.06.2017 | Edustus miehet, Pojat

Arska Holopaisen luotsaaman 21-vuotiaiden maajoukkueen (1996-98 syntyneet) tarkkailuryhmään on valittu 4 Kampparipelaajaa; Esko Liukkonen, Iisakki Kaivola sekä A-maajoukkueenkin tarkkailurinkiin kuuluvat Kasperi Hirvonen ja Kalle Lempinen.

Ikäluokan MM-kisat pelataan alkavalla kaudella poikkeuksellisesti jo joulukuussa, 8.-12.12. Ruotsin Vetlandassa.

Onnittelut ja tsempintoivotukset rinkiin valituille Kampparipelaajille!

Finbandyn uutisen löydät täältä: Finbandy tiedote 21v

-LT-

Jääpalloliitto palkitsi kauden parhaat – Mikkeliin hienoja palkintoja

21.05.2017 | Edustus miehet

Suomen Jääpalloliitto on kevätkokouksensa yhteydessä palkinnut tänään kuluneen kauden 2016/17 menestyneimmät.

Vuoden jääpalloilijaksi valittiin odotetusti Ruotsin kovatasoisen Elitserienin eliittiin itsensä heti ensimmäisenä pelikautenaan pelannut 21-vuotias Tuomas Määttä. ”Tumppi” johdatti joukkueensa Edsbyns IF:n upeaan Ruotsin mestaruuteen.

Kampparileiriin napsahti palkintogaalassa nippu arvokkaita huomionosoituksia.

  • Bandyliigan Fair Play-palkinto annettiin Kamppareiden liigajoukkueelle
  • Lasse Pulkkinen valittiin vuoden nuorten valmentajaksi
  • P15-nuorten kauden parhaana palkittiin Leevi Kukkasniemi
  • Vuoden mediateko 2017- palkinnon sai Kari Nuolinko videokuvauksistaan kuluneella kaudella.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille, niin mikkeliläisille kuin muillekin!

Katso kaikki palkitut tästä: Finbandy – palkitut

-LT-

Tuomas ”Tumppu” Liukkonen Ruotsin Kalix’iin

16.05.2017 | Edustus miehet

Kamppareissa pelasi kuluneella kaudella peräti 4 Liukkosta – Juho sekä 3 serkkuaan, Jaakko, Tuomas ja Esko. Juhon tehtyä sopimuksen ruotsalaiseen Vänersborgiin ja Jaakon siirtyessä Helsinkiin (HIFK), vahvistui eilen kvartetin kolmaskin seurasiirto.

Kampparikasvatti, 25-vuotias mainio keskikenttämies Tuomas ”Tumppu” Liukkonen on tehnyt sopimuksen siirtymisestään Ruotsin Elitserienissä pelaavan Kalix Bandyn riveihin.

Tuomas on edustanut koko tähänastisen pelaajauransa Kamppareita ja kuulunut aina oman ikäluokkansa maajoukkueiden vakiomiehistöön. Tumppu teki kuluneella kaudella vahvan sisääntulon A-maajoukkueeseen palaamalla hyvät MM-kisat.

Puna-asuinen Kalix Bandy on Ruotsin pääsarjan pohjoisin joukkue joka säilytti kuluneella kaudella sarjapaikkansa tiukkojen karsintojen kautta.

Kampparit ja mikkeliläinen jääpalloväki toivottavat Tumpulle rutkasti onnea reissuun ja tsemppiä peleihin kivikovassa Elitserienissä!

-LT-

Kalle Lempinen ja Ville Hämäläinen jatkavat Mustissa!

28.04.2017 | Edustus miehet, Yleinen

Kampparitoimistolla allekirjoitettiin torstaina 2 tärkeää pelaajasopimusta Kalle Lempisen ja Ville Hämäläisen allekirjoitettuaan sopimuksensa.

Jo peräti kuudenteen liigakauteensa valmistautuvan 20-vuotiaan Kallen jatkosopimus on yksivuotinen. Komean kauden pelannut Kalle paukutteli päättyneen kauden 26 liigapelissään 27 maalia ja syötti 12. Kalle on suht’ tyytyväinen kauteensa liigassa ja 21-v. maajoukkueessa.

”Viime kausi meni ihan hyvin, finaalista putoaminen oli iso pettymys. Omaan peliin olen jotakuinkin tyytyväinen, tulevasta kaudesta haen tasaisempaa. Kun Lipi karkasi Ruotsiin, luulen ja toivon, että roolin tulee kasvamaan tulevalla kaudella”

Kallen 17-vuotias lahjakas serkkupoika Ville Hämäläinen kuuluu suomalaisen Jääpallon tulevaisuuden suuriin toivoihin. Ville aloittaa ensimmäisen kautensa edustuksen virallisena sopimuspelaajana, mutta osoitti jo kuluneella kaudella pelaamissaan 19. liigapelissä pärjäävän mainiosti liigavauhdissa.

”Uskon että tämä 3-vuotinen sopimus on hyvä kehitykselleni. Viime kausi oli jo iso hyppy, mutta halu kehittyä on kova ja töitä tullaan sen eteen tekemään. Tuloksellisesti en ole tavoitteita asettanut, mutta kun porukkaan vaikuttaa hyvältä, innolla odotellaan ensi kauden kovia pelejä!

Kamppariluotsi Antero Levänen on tyytyväinen tehtyihin sopimuksiin.

”Hienoa että saadaan pitää Kalle vielä meillä. Tuleva kausi tulee olemaan Kallelle iso haaste. En halua kuitenkaan kasata miehelle isoja paineita!” naurahtaa Antero.

”Ville on osoittanut hyviä otteita ja on mielenkiintoista katsoa miten mies kehittyy. Ville on vielä nuori ja töitä on paljon, sopimus räätälöity tukemaan kokonaisuutta huomioiden opiskelut ja armeijan”

Kamppareilla on nyt kasassa 19 pelaajasopimusta.

”Kun saamme vielä 3 pelaajaa, paketti on kasassa, toki tilanne näyttää aika hyvältä jo nyt. Hyvältä vaikuttaa se, että meillä on useampi pelaaja joka pystyy pelaamaan useilla pelipaikoilla, se antaa pelivaraa.

Parin avainpelaajan jatkot on vielä auki ja miehiä on katsottuna niin Mikkelistä ja muualtakin, katsotaan miten kuviot etenee!”

Lauri Tikanoja

 

 

 

 

 

Huotelinin jatko varmistui, nuorille sopimuksia

24.04.2017 | Edustus miehet

Kampparit on solminut sunnuntaina kuusi yksivuotista pelaajasopimusta.

Odotetuimpana oli 42-vuotiaan seuraikonin, Kimmo Huotelinin jatkosopimus. 105 A-maaottelun Kimmon meriitit ovat huimat, mutta nälkää pelaamiseen riittää:

” Vuosi kerrallaan menään. Ikää ja pelivuosia on kertynyt sen verran, että pitää kuulostella miltä kroppa tuntuu. Tässä iässä on tehtävä paljon töitä jos ja kun haluaa säilyttää tietyn tason. Ja tottakai pitää olla motivoitunut!

Eilen julkistettiin pelaajasopimukset myös viiden oman juniorin kanssa. Maalivahti Jere Korhonen 17, Vili Korhonen 16, Mikko Pulkkinen 19, Henrik Honkanen 20, sekä Jimi Siiteri 20, liittyvät virallisesti liigajoukkueen pelaajarinkiin. Näistä Jere Korhonen, Henrik Honkanen ja Mikko Pulkkinen saivat  jo hieman tuntumaa Bandyliigan vauhdista päättyneellä kaudella.

”Haluamme antaa nuorille pelaajille tilaisuuden katsoa mihin rahkeet riittää. Rotaatio pyörii, vanhemmasta päästä pelaajia jää tasaisesti pois ja nuoria ajetaan joukkueeseen sisään, tämä on meidän valitsemamme malli” tuumii päävalmentaja Antero Levänen.

Tällä hetkellä Kamppareilla on koossa yhteensä 17 pelaajasopimusta. Lisää sopimusuutisia on luvassa loppuviikosta.

Kimmo Huotelin iloitsee nuorten pelaajien mukaan tulosta ja suhtautuu tulevan kauden joukkueeseen kaikin puolin luottavaisesti; ”Onko joukkueen tilanne koskaan tässä vaiheessa kautta näyttänyt näin hyvältä? Siinäkin mielessä on hyvä jatkaa!”

Lauri Tikanoja